Certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti za 2019. godinu

Certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti za razdoblje 2014. – 2016. godine

AAA certifikat boniteta odličnosti za 2016. godinu

AAA certifikat boniteta odličnosti za 2015. godinu

AAA certifikat boniteta odličnosti za 2014. godinu

Tvrtka Energos d.o.o. ponosni je nositelj AAA certifikata bonitetne izvrsnosti za 2014., 2015. i 2016. godinu, jednog od najvažnijih europskih standarda kojim se definira kvaliteta poslovanja, te kao takav predstavlja međunarodno priznatu oznaku ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta. Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u posljednje tri godine, naša je tvrtka zadovoljila stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje Europe te stekla pravo postati nositeljem Certifikata zlatne bonitetne izvrsnosti.

Poduzeće ovim certifikatom pripada vodećoj skupini od 0,4% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner.

Sukladno zahtjevima Pravilnika o najmanjim zahtjevima sigurnosti i zaštite zdravlja radnika te tehničkom nadgledanju postrojenja, opreme, instalacija i uređaja u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom (NN br. 39/06 i 106/07) te zapisniku o provedenom tehničkom nadgledanju postupaka sustava instaliranja poduzeće Energos d.o.o. je od strane Agencije za prostore ugrožene eksplozivnom atmosferom (EX-Agencije) dobilo pozitivno Izvješće o tehničkom nadgledanju (Br. TN-IN 15/11/009). Poduzeće je osposobljeno za djelatnost izvođenja, mjerenja i ispitivanja elektroenergetskih i elektroinstrumentacijskih instalacija, instaliranja EXD uvodnica i grijaćih kabela.

Certifikat EX-Agencije za izvođenje, mjerenje i ispitivanje elektroenergetskih i elektroinstrumentacijskih instalacija u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom