Ove zime naše poduzeće planira preseljenje na novu adresu, koja će ujedno biti i sjedište. Kako konstantno rastemo i širimo se tako nam je i prostor na postojećim adresama postao tijesan. Dodatan problem nam je stvarao i rad na dvije adrese, budući da je skladište bilo odvojeno od Uprave i radione za izradu razvodnih ormara. Svi ovi nedostaci rezultirali su investiranjem u novu nekretninu na adresi Ulica jablanova 12 u Osijeku.

Obzirom na lokaciju, veličinu prostora i nekakvu ideju o budućem izgledu zgrade koju smo zatekli, nije bilo teško donijeti odluku o kupovini. U proces rekonstrukcije odmah smo uključili mladi projektantski tim iz tvrtke Atika projekti d.o.o., koji su u kratkom roku iznijeli ideje kako bi trebao izgledati naš budući radni prostor. Nije se dugo čekalo, a naša zgrada je postala jedno veliko gradilište.

Iznimno nam je drago što smo u proces izgradnje mogli uključiti i vlastiti tim inženjera elektrotehnike i elektroinstalatera. Naravno, ne smijemo zaboraviti spomenuti i naše partnere u izgradnji, kojima se zahvaljujemo na radu, strpljenju i učinkovitosti: Gradnja d.o.o. Osijek, N-B Gradnja j.d.o.o. Našice, Emax d.o.o., GMK d.o.o. Petrijevci, Fugo keramika Čepin.

S nestrpljenjem brojimo dane kada ćemo otvoriti vrata novom radnom prostoru i novim izazovima koji nas čekaju u budućnosti!